arrow_drop_up arrow_drop_down
Hoe past u het

Hoe past u het "Vooruitgangsprincipe" toe op uw werkplek?

2020/07/16 - Met behulp van Amabile & Kramer's onderzoek als kader, zijn hier vier eenvoudige zaken die u kunt doen om uw medewerkers een regelmatig gevoel van voldoening te geven.

1. Leg duidelijke doelstellingen vastHet is belangrijk om specifieke doelen te stellen voor uw team om naartoe te werken. Onduidelijke doelen die altijd veranderen, maken het veel moeilijker om te weten wanneer je vooruitgang boekt, wat het op zijn beurt moeilijker maakt om kleine overwinningen te erkennen die onderweg plaatsvinden.2. Verstrek middelenZorg ervoor dat mensen over de juiste technologie, training, ondersteuning en voorraden beschikken om hun doelen te bereiken. Doorzettingsvermogen en vastberadenheid kunnen ons maar zover brengen als we een belangrijk onderdeel van de uitrusting missen, of niet de nodige training hebben om een ambitieus doel te bereiken.3. Laat ruim de tijdDeadlines zijn belangrijk om mensen op koers te houden en verantwoordelijk te houden, maar door ze enkele uren van tevoren vast te leggen, hebben werknemers geen kans om de "optimale uitdaging" te vinden die ze nodig hebben om zich competent te voelen.4. Leren van mislukkingenSoms mislukken mensen. Zo eenvoudig is het. Het is belangrijk om eerlijk falen niet te bestraffen of te bekritiseren - als je dat wel doet, dan doe je alleen maar afbreuk aan het moreel en verklein je de kans dat mensen in de toekomst weer risico's nemen. In plaats daarvan moet richt je je beter op het bespreken van wat er fout is gegaan en het uitzoeken van wat er uit de ervaring kan worden geleerd.

Wil je praten over de zaken die 

je uit balans brengen?  

Mogen we je cookies aanbieden?