arrow_drop_up arrow_drop_down
chat

Over BeYOe

Know Yourself, Grow Yourself, Show yourself

Missie: Ontdekken wie je bent, groeien en jezelf laten zien.

Mijn naam is Vic Verdonck, ik ben de eigenaar van BeYOe. Hier help ik mijn cliënten zichzelf ontdekken en grenzen bepalen.
Ik deel mijn ervaring rond de grote en kleine dingen des levens. Je kan het coaching of zelfhulp noemen. BeYOe is gebaseerd op alle kennis die iemand in 36 jaar kan opdoen rond psychologie, persoonlijkheidstypen, Interactie en aanvaarding van jezelf. Ik werk heel praktisch en vertaal alles naar de specifieke situatie waarbij jij ondersteuning wil.

Sommige mensen noemen mij een eerder een psycholoog, hoewel ik geen psycholoog ben, mijn clienten zeggen vaak dat ik hun leven heb veranderd. Oordeel zelf: Volg mij, lees wat ik schrijf, bekijk mijn filmpjes, bel mij.  Mijn trajecten zijn niet voor iedereen. Ze zijn vooral voor mensen die een aantal zaken anders willen en bereid zijn daarvoor een inspanning te leveren en van bovenaf naar zichzelf durven kijken.


                                                                                           BeYOe Vic Verdonck Perceptie en feedback coach

Historiek:

6 januari 1984: Geboren in Zottegem in een gezin met 8 kinderen. Mijn vader had het gezin kort voor mijn geboorte verlaten. Ik heb hem nooit gesproken. Als jongste van 8 (4 mannen, 4 vrouwen) was ik altijd onder volwassenen. Door alles rondom mij te observeren merkte ik al snel dat niet iedereen hetzelfde wil / doet / kan / praat / durft. Dat heeft mij altijd gefascineerd.


1/3/2002: Start bij Colruyt en daarna Telenet als verantwoordelijke voor verscheidene teams (sales, productie, logistiek, IT, administratie, HR, ....


1/9/2008 Back2school: NLP, coaching, HR-officer en praktische psychologie.

 

4/10/2016: Opstart BeYOe: versterken individuele personen en teams rond mentaal welzijn, relaties, communicatie en zelfvertrouwen.

 

IEDEREEN IS  ANDERS

De aanpak van BeYOe  ondersteunt op een empathische manier. Iedereen is anders: sommige mensen zijn mensgericht en emotioneel, anderen eerder objectief en taakgericht. Voor de ene is initiatief nemen gemakkelijk, voor de ander is het comfortabeler om instructies te krijgen. Waar de ene collega vaak aan het woord is, is een ander eerder stil aanwezig op de achtergrond, terwijl ook bij hen vaak creatieve visies en ideeën zitten. Die ene collega is super georganiseerd, terwijl de ander chaotisch overkomt. 


WIE BEN JIJ?
Tijdens het traject leer je wie jij bent en wie de mensen in je omgeving zijn. We bepalen samen waar je rust in je hoofd vindt en hoe je waakt over je grenzen. We bespreken hoe je je grenzen bepaalt en aangeeft wanneer anderen je grenzen overschreiden.

Uiteindelijk heb jij ook doelen die je wil bereiken en wil je dat je omgeving jou hierbij helpt. Of toch tenminste niet tegenwerkt...


Wil je mij een plezier doen tijdens een traject, mag je altijd Jaffa cakes (Aldi) voorzien voor bij de koffie. 


De projecten van BeYOe bestaan uit het begeleiden van particulieren, zaakvoerders, leidinggevenden en teams.
Kernthema's: communicatie, relaties, samenwerken en zelfvertrouwen.

Mogen we je cookies aanbieden?